Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Inte långt kvar nu! Imorgon kickar SWEDEN BIKE EXPO igång! Ska bli spännande att få upp några av de bilder jag tagit!

Bra dag idag! For in till Stockholm och åkte lite skylift, lite som att åka karusell! Nja, så bra var det kanske inte men kul ändå! Var också förbi Cykelhuset i Upplands Väsby och hämtade lite delar inför kommande cykeläventyr! Väl hemma svida jag om till XC-cykel och stack ut på ett pass blandat med roligt och jobbigt. Skogen börjar torka upp nu! Var hemma ett tag men stack ut på endurohojen en sväng också! haha. Idag fanns cykelsuget där!

Rubriken då? Jo, senare på kvällen fick jag besök av en vän och vi hade en väldigt trevlig smakfest! Det blev finkaffe och finchokladssmakning. Vi testade det nya kaffet från Rwanda som jag ska börja rosta och till det tokigt fin choklad. Det är kul med smaker. Nu ska ni få en utmaning! Nästa gång ni smakar en mörk choklad, ett kaffe eller varför inte en maträtt du kanske inte lagat själv. Tänk efter vad det är du känner och försök sätta ord på det. Dofta, smaka och känn efter! Det blir en helt annan upplevelse och uppskattning! Jag fick in ett sample på kaffet från Rwanda, smakprovet delades upp i två rostningar där jag rostade den ena halvan ungefär 120 sekunder längre än den andra. Smakerna är helt olika! Det ena ger en karaktär som påminner en hel del om de man kan hitta i kaffen från sydamerika medan den ljusare verkligen skriker afrika! Kul!

Apropå smaker så blev kvällsmiddagen rätt intressant. Fick en chiliblandning av en god vän som är sådär imponerande stark, chilin alltså, inte vännen! Det sluta med att jag åt middag i kallingar med svettpärlor i pannan!

Jesper_AnderssonDSC_0108 Jesper_AnderssonDSC_0112

Annons

Två hämtade bilder som illustrerar dagens middag ganska väl…

maxresdefault

shuttle-launch1

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.