Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Okej, tävlingen hette kanske Smécrossen men det blev lite av en smetlerecross med en väldigt kladdig bana. Måste erkänna att motivationen innan start var något sviktande men tillslut kom jag ut och rullade lite med några medtävlande innan racet och då blev jag sugen. Idag blev det riktig cross, sandhinder, plankhinder, lera, regn, löpning upp för backar och allmänt blött och jävligt! haha! Mor och far var på plats och stod för hejarklack, fotografering och utfodring efteråt! 🙂 ! Nu laddar jag om, imorgon är det Södertälje och sista cyclocrossracet för denna säsong. Jag ska faktiskt vara så busig att jag ska avslöja att det är mitt sista race i den lilasvarta Team TCM Sweden-dressen! oj oj oj!

Jesper_Andersson_DSC_1511 Jesper_Andersson_DSC_1510 Jesper_Andersson_DSC_1508 Jesper_Andersson_DSC_1503 Jesper_Andersson_DSC_1495 Jesper_Andersson_DSC_1491 Jesper_Andersson_DSC_1485 Jesper_Andersson_DSC_1481 Jesper_Andersson_DSC_1479 Jesper_Andersson_DSC_1470 Jesper_Andersson_DSC_1468 Jesper_Andersson_DSC_1466 Jesper_Andersson_DSC_1444 Jesper_Andersson_DSC_1425 Jesper_Andersson_DSC_1420 Jesper_Andersson_DSC_1417 Jesper_Andersson_DSC_1409 Jesper_Andersson_DSC_1408

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.