Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Snö – blåst – Björklingedistans

Oj vilken dag! Lämnade ett snöblandat-regn Sigtuna och begav mig norrut mot Björklinge för cykling med Dan Holmberg. Det blev en kanontur på snöiga stigar och frusna grus- och asfaltsvägar. En hel del brötstig men fantastiskt kul! Blåsigt som tusan på slutet, särskilt när det öppna upp sig norr om Uppsala! Turen avslutades med mat och fika i Björklinge. Motivationshöjande pass är aldrig fel!

IMG_3526 IMG_3525 IMG_3524 IMG_3523 IMG_3522 IMG_3521 IMG_3527 IMG_3517

Annons

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.