Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Solskenscyklist…

Idag var det svårt att vara något annat än solskenscyklist! Rullade hemifrån strax innan 8 och mötte upp Anders som också cyklar för Cykelhuset. Har inte träffat honom så mycket då han bor i en annan del av landet. Men vi fick till en rolig tur på en hel del stig och såklart en del grus och asfalt. Hade en bra känsla i kroppen på stigarna och jag ser fram emot helgens tävlingar nere i Alingsås. Blev nästan 4,5 bbq i sadeln, skönt med värmen! Nu blir det jobbbbba!

imageimage image image

Annons

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.