Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Tillbaka hemma?! Jo det känns faktiskt lite så. Trivs så otroligt bra här nere på Madeira! Jag är nere och ska fotografera för apollosports på deras “cykla med Calle Friberg-resa”. Har redan haft glädjen att träffa Pedro, den personen jag bodde hemma hos för någon månad sedan när jag var här.

Resdag idag men vi hann ändå ut på en liten provtur. Den observante kommer se att ja rullar på en scottcykel… en cykel som jag under denna visit kommer att testa för tidningen Allt om mtb. Så ni inte tror att det blivit nå knas;)

Annons

Snapseed

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.