Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

En hel del jobb idag men kom iväg på ett härligt och smärtsamt pass på eftermiddagen. For ut och körde lite stravasegment. Riktigt kul det där! Idag mellan två segment poppade ett nytt ord upp i huvudet, stravallpass och Stravaller. Det vill säga intervaller på stravasegment. Kanske inte världens enligt vetenskapen bästa intervaller men det är kul och de blir av. Körde lite varierade längder och tog några KOM. Lite trixigt på asfaltssegmenten när man trampar ut 34-klingan i typ 45… Skulle behöva en racer;) De andra bilderna är dels på mina senaste 3D-utskrifter. Ett solskydd och ett litet kamerafäste till systemkameran. Sen lyckades ett par blötlagda bönor svälla så pass att de hade sönder en plastbehållare! Mäktigt!

imageimage image

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.