Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Tävlingsanmälan och jobb

Det har varit lite mycket farande fram och tillbaka, pillandes med diverse jobb och aktiviteter. Tyvärr har träningen blivit lite lidande på sistone men jag misstänker att det måste bli så i perioder. Lite frustrerande men samtidigt har de andra aktiviteterna varit givande på andra plan så det är bara att gädjas åt det och jobba på! Var iväg och jobbade kyrkklockor även idag, man blir lite mör av att springa upp och ned i en klockstapel med verktyg, stora elmotorer men kul är det. Otroliga byggnader! Väl hemma lyckades jag sälja iväg sista cykeln jag hade till salu! Passande att en endurocykel får komma upp till Östersund! Apropå ENDURO! Hurrrra! Det är inte långt kvar till dess att säsongen drar igång nu! Var faktiskt in och anmälde mig till första deltävlingen i Enduro Sweden Series idag! Första deltävlingen går av stapeln i Vallåsen,helgen den 23-24 April! Ska bli sjukt kul! Ska ja iväg och smygträna lite snart, något jag verkligen ser fram emot!

Men faktum är att man redan till helgen kommer kunna gasa av sig om man är sugen. Då drar Keps Cup igång! Jag ska till Cykelmässan en hel del så jag får se om det finns tid till att Kepsa något. Eventuellt på lördagen.

Klicka på bilden nedan så kommer du direkt till mer info om endurot i Vallåsen!

logo-ess-small

Annons

Ha en trevlig kväll!

Jesper_AnderssonDSC_0082  Jesper_AnderssonDSC_0086 Jesper_AnderssonDSC_0090 Jesper_AnderssonDSC_0096En vecka med sämre träning kan vara frustrerande, sen gäller det att skynda långsamt tillbaka annars kan det gå som för den här bilisten…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.