Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Turen fortsatte…

Hade ju lite oflax med Lufthansa och hängde istället med Ett gäng IK Hammaren gäng till Alicante. När vi kom fram fick vi lov att ta två taxibilar och började åka ut på allt mindre och mindre vägar. Är det nu jag blir rånbögmördad och dessutom bestulen på kamera och cykel? Vi kom aldrig till huset vi hyrt så fick åka till ett hotell där vi checka in och kom i säng vid 3 i natt. Meka ihop hojarna efter frulle och cyklade bort där huset skulle vara och efter många om och men kom vi på plats. Hann sedan handla och ut och rulla en sväng! Hitta några fina stigar! Dålig uppkoppling men kommer nog få upp lite bilder iaf!

JAN_3935_JesperAnderssonPhotography IMG_1021_JesperAnderssonPhotography IMG_1027_JesperAnderssonPhotography IMG_1041_JesperAnderssonPhotography IMG_1042_JesperAnderssonPhotography IMG_1068_JesperAnderssonPhotography IMG_1072_JesperAnderssonPhotography IMG_1082_JesperAnderssonPhotography

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.