Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Två topppppendagar!

Det blev en lång dag igår och när jag väl hade ätit middag återstod inte mycket mer än att krypa in under täcket. Det är bäddat på något ytterst kryptiskt sätt, ni vet de där hjärn-pusslen som finns att köpa när man skall flytt nån ring eller liknande. Så är det att ta sig ner i sängen, haha!  Gårdagen bestod av att följa med på en guidad tur och undersöka stigutbudet. Efter att jag fått förklara att man kan faktiskt inte bara gå fram och klämma på någons tuta utan att fråga… lika lite som jag skulle gå fram till en okänd kvinna och klämma henne på (.)(.) ! Lite hyffffs tack! Vi kom iväg, det blev bil upp till den tredje högsta toppen, där jag även var i förrgår! Sen blev det en lång fin och hyfsat lugn sväng ner. Jag åkte med den lite långsammare gruppen och där det fanns möjlighet körde jag iväg och var redo med kameran när de kom 😀

Idag har jag ägnat mig åt klättring. Klättring sittandes på sadeln det vill säga. Körde upp till toppen, kan avslöja att 1800 höjdmeter på endurohoj med camelbak med kameror (är dem små får man ta två) skiljer sig från att köra racer uppför. Uppe på toppen blev det ett kort stopp innan jag försökte reka lite stigar inför nästa vecka. Tror det var rätt vettigt för de stigar jag hittade var rätt brutala bitvis. Hittade något som såg ut som en gammal downhillslinga med några roliga kurvor, en del hopp och ett rätt stort gap som kom på tok för plötsligt! Höll mig på hjulen men benen är härligt rispade av vegetationen. Nu mår man bra. Tillbaka på rummet och avnjöt en underbart fruktig och god kopp etiopiskt kaffe. Skickar med någon bild från gårdagen samt några från idag.

Sjukt nöjd med bilden på den där jesusliknande statyn, sånt underbart ljus!

Litet filmklipp också 😛

Annons

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=BZRHadB1KxI&w=560&h=315]

Jesper_AnderssonDSC_1108 Jesper_AnderssonDSC_1115 Jesper_AnderssonDSC_1165 Jesper_AnderssonDSC_1617 Jesper_AnderssonDSC_1627 Jesper_AnderssonDSC_1663 Jesper_AnderssonIMG_2661 Jesper_AnderssonIMG_2675 Jesper_AnderssonIMG_2691 Jesper_AnderssonIMG_2718 Jesper_AnderssonIMG_2725

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.