Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Lite bristande skrivarmotivation denna vecka… Har varit en hel del kul jobb men också krångel i form av prylar som går sönder, bil på verkstad och helt enkelt mycket i pajplajnen! Var skönt att köra lite lokalt race igår, Upplands Cup i Upplands Väsby. En kul bana och kroppen fungerade bra! Kul med Mor, Far och till och med Moster på plats som hejarklack! Självaste ägaren till Cykelhuset som sponsrar mig var också på plats! För att följa mina påhitt mer aktuellt så kan jag tipsa om mitt instagramkonto “jeppmanandersson” där det är enklare att uppdatera. Men då min telefon fick ett plötsligt slut så är jag lite handikappad vad det gäller sociala medier några dagar framöver…

DSC_5438_JesperAnderssonPhotography

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.