Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Upplands Cup i Knivsta

En bra dag måste jag säga! Har bland annat hunnit jobba en hel del, klippt gräset och när allt det var klart fanns det tid över till att cykla till Knivsta för att köra Upplands Cup. Än en gång fick jag den stora äran att tampas med Kim Eriksson. Det är grymt kul för vi är så otroligt jämna, jag är snabbare utför men uppför får jag bita i ordentligt om jag ska hänga på. Sist vi tampades körde vi över mållinjen uppe på Ottarsloppet på samma hundradel, idag var jag över mållinjen med några hundradelars marginal 🙂 Far var på plats och tog lite kort också, här kommer de! Tack för fin bana, bra arrangemang och glada hejarop längs banan! Fotocred ges förstås till Mats Andersson om du råkar hitta dig själv på bild och vill använda bilden.

DSC_5846_JesperAnderssonPhotography DSC_5850_JesperAnderssonPhotography DSC_5840_JesperAnderssonPhotography DSC_5843_JesperAnderssonPhotography DSC_5832_JesperAnderssonPhotography DSC_5839_JesperAnderssonPhotography DSC_5825_JesperAnderssonPhotography DSC_5830_JesperAnderssonPhotography DSC_5822_JesperAnderssonPhotography DSC_5823_JesperAnderssonPhotography DSC_5819_JesperAnderssonPhotography DSC_5820_JesperAnderssonPhotography DSC_5803_JesperAnderssonPhotography DSC_5805_JesperAnderssonPhotography DSC_5792_JesperAnderssonPhotography DSC_5797_JesperAnderssonPhotography DSC_5790_JesperAnderssonPhotography DSC_5785_JesperAnderssonPhotography

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.