Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Upplands cup i Knivsta

En bra dag med jobb och träning. Har servat kyrkklockor nästan på hemmaplan, skönt att inte behöva åka så mycket bil. På eftermiddagen cyklade jag iväg till Knivsta för att köra Upplands cup. Kom några regnstänk på vägen dit men väl där var det uppehåll och den riktigt roliga banan var torr och fin! Drog på från start och kom iväg som förste gubbe ut på banan. Höll sedan den platsen in över mållinjen. Kändes bra idag. Just nu svarar benen rätt fint och det känns kanon i sadeln. När vi var klara tog jag cykeln och rullade hem. Det blev en fin träningssväng och jag fick beskåda en väldigt vacker solnedgång! Imorgon blir det mer kyrkjobb:)

imageimage

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.