Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Än en gång är Cykelväskan packad och jag är på väg ut på nya äventyr. Lärde känna några härliga människor när jag var på Madeira med Apollo i våras. Nu är jag på väg tillbaka för att hälsa på dessa och kombinera det med förhoppningsvis massor av cykling, fotografering, njuta av livet och går det som planerat kommer jag även delta i en endurotävling:) sitter nu på Lissabons flygplats i väntan på ett flyg ut till Madeira! Får se vad jag kommer ha för uppkopplingsmöjliheter men någon bild hoppas ja få upp!

image image image image

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.