Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Vaknade tidigt, inte bara tidigt jämfört mot genomsnittet, det hör nog till det normala… nej idag Vakna ja tidigt för att vara mig och kunde inte somna om. Strax innan fem hade ja ätit frukost och stod och rostade kaffe. För drygt ett år sedan rostade jag på kul i en popcornmaskin, snart är det dags för ännu en beställning av råkaffe! Fick en beställning av Sveadiesel som är med och sponsrar Norrort Lightbulb på God Jul-kaffe! Kul och god julklapp! Inte helt 100% ännu så idag blev det fortsatt lugnt. Utflykt med päronen och lite jobb! Imorgon är ja frisk!
IMG_2615 IMG_2614 IMG_2613


 

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.