Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Vart går gränsen?

En kul dag idag! Det har ju kommit snö! Förmiddagen ägnade jag åt kyrkklockejobb som gick så bra att jag hann hem och ut på en tur med Stumpjumpern. Planen var att stå på en del utför och testa gränserna lite… så därför tog jag faktiskt ett par knäskydd dagen till ära! Ska man testa vart gränsen går är det ju inte helt otroligt om man faktiskt skulle passera den så därför tog jag även med mig gopro-kameran. Redan efter fem minuter gjorde jag dagens förste “over the bar”, en härlig flygtur med en mjuk och fin landning i en skogsbacke med en hel del barr. Den kom med på film men såg inte särskilt kul ut så den klipptes bort. Senare i passet vart jag också förbi gränsen med några millimeter och hann inte styra undan för en stubbe och en upplåsning av framhjulet skicka mig på dagens andra flygtur. Än en gång blev jag uppfångad av något mjukt, denna gång någon typ av buske! Två rätt fåniga men den andra såg rätt skoj ut i slow motion så nu blir det lite kort tisdagsbio, gubbstönet bjuder jag på!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=pWjnAuv2NrU&w=560&h=315]

 

Annons

16881002_10154097042275356_1501720081_o

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.