Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Det här med kärlek är ju inte helt lätt. Hittills har man bara fått några små flirtar under hösten och vintern, det har blivit intensivt och kortvarigt och det har liksom aldrig klickat helt och hållet, det där man så gärna vill ha har inte riktigt funnits där. Men nu, nu är det en total romans! Den kom till gårdagen, 20 centimeter kall och vit kärlek ligger över hela Sigtuna och jag blev genast både förälskad och 20 år yngre! SNÖÖÖÖ! Känslan av att sladda runt i snön är obeskrivlig. För alla som känner att träningen blir monoton eller att den där riktiga glädjen bakom styret saknas… Skit i inomhuspassen för en dag och dra istället ut och sladda i snön! Kör korta pass så att du kan klä dig lätt och smidigt och ha som mål att köra omkull i snön minst ett tiotal gånger! Det kanske inte är passen som är mest optimala ur ett rent fysiskt perspektiv, men fan vad det fyller på motivationstanken! Älska SNÖ! Jag tror jag ska gifta mig med en snögumma!

När vi är inne på temat snö ska ni få se vad som trilla ner i brevlådan! Nya numret av Allt Om Mtb där jag skrivit en hel del samt tagit omslagsbilden! Alltid lika kul!

 

15878605_10153976015665356_818450906_o 15902603_10153976016040356_728202743_o

Annons

DSC_0477_edit_small

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=AYaut4MShmg&w=560&h=315]

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.