Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Vykort från paradiset

En kort rapport från paradiset! Körde med största sannolikhet den häftigaste stigen jag någonsin rullat på igår! Lite svårt att förklara men tänk ett stort dike utför med lösa löv… Kunde inte sluta le på hela kvällen! Det krävdes en del vandrande med hojen för att ta sig dit men det var det minst sagt värt! Blev även konsert på kvällen! Idag blev det lite lugnt på förmiddagen men snart ska vi ut igen!

JAN_2888_JesperAnderssonPhotography JAN_2841_JesperAnderssonPhotographyIMG_0326_JesperAnderssonPhotography JAN_2826_JesperAnderssonPhotography JAN_2825_JesperAnderssonPhotography IMG_0387_JesperAnderssonPhotography JAN_2819_JesperAnderssonPhotography JAN_2814_JesperAnderssonPhotography JAN_2808_JesperAnderssonPhotography IMG_0387_JesperAnderssonPhotography_JesperAnderssonPhotography IMG_0386_JesperAnderssonPhotography_JesperAnderssonPhotography IMG_0370_JesperAnderssonPhotography_JesperAnderssonPhotography IMG_0361_JesperAnderssonPhotography_JesperAnderssonPhotography IMG_0350_JesperAnderssonPhotography_JesperAnderssonPhotography IMG_0313_JesperAnderssonPhotography_JesperAnderssonPhotography IMG_0311_JesperAnderssonPhotography_JesperAnderssonPhotography IMG_0306_JesperAnderssonPhotography_JesperAnderssonPhotographyJAN_2804_JesperAnderssonPhotography JAN_2803_JesperAnderssonPhotography JAN_2802_JesperAnderssonPhotography JAN_2801_2

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.