Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

 

Hittills har kombinationen betytt någon annat för mig: 4×4 … Va, fyrhjulsdrift? Har du bytt fordon? Vad hände med cykeln?

Nä, så illa är det inte – än. Men jag drabbades plötslig förvirring i förrgår. Cykeln övergavs i det vintergrå och jag kröp in i mitt gym, undvek maskinerna och planterade min lekamen på ett cykelliknande redskap och drog av ett intervallpass. Fråga mig inte hur detta kom sig. Det lär vara nyttigt sägs det. Sanningshalten i det lär visa sig.

Lokalen behövde sen närmast saneras. Svettpölen under mig påminde en smula om Vänern till formen. Jag själv var en urvriden trasa och närmast kröp tillbaks till omklädningsrummet. Men ett intervallpass blev det.

Uppvärmning som sig bör och sen de ökända “fyrorna”. Fyra stycken med två minuters vila emellan. Watt-tal och dylikt talar vi tyst om. Sen var jag död och efter lite nedtramp summerades tiden en timma. Märkligt vad trött man kan bli på den tiden.

Annons

Men det blev av och den som blir av lär vara den bästa träningen brukar det snusförnuftigt hävdas. Fan tro’t.

 

/ J – dansar i fyrtakt

 

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.