Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Tanke om fredag

Stadspuls och kalluft genom fönstret på glänt. Ringleden brusar som en urban älv idag när det är vindstilla.

Det artar sig till en solig dag. Men jag hör från sängens varma famntag hur bilrutor skrapas. Vårt skatpar tittar på uppifrån grannhusets  skorsten i rött tegel. Jag ser blå himmel och funderar på val av handskar inför den korta turen.

Morgonvy
Morgonvy

Jag cyklar inte längre. Tillfälligt död är cyklingen. Men jag pendlar förstås och transportcyklar en smula. Det blir inga distanser utan mer nedslag i cykelverkligheten. Idag skall jag bland annat cykla till gymmet. Där tillbringar jag en del tid å andra sidan. Återstår att se om det ger några resultat. Det håller mina krämpor i schack i vilket fall som helst.

Glad fredag på er alla!

Annons

 

/ J – cykelskata

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.