Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Som det ter sig

Ljuset i slutet av tunneln var  karbidlyktan jag bar som dinglade när jag raglade baklänges in i mitt eget mörker. Livsspeleologi

Loneliness
Mörker

Livet i repris. Den dåliga sorten, den sorten som går på alla kanaler när det är lågsäsong. Inte klassiker utan usla massproduktioner i tvivelaktig upplösning.

Sånt är livet sjöngs det. “Så mycket falskhet bor det här”. Schlagersanning som övergår i existentiell faktiskhet. Lögner äter förhållanden.

Annons
Bak fönstret råder ensamhet
Bak fönstret råder ensamhet

Hoppet och fjolårslöven smulas till brunt stoft under grova kängor för att multna och försvinna. Inget gror ur den askan.

/ J – ägare av sorg

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

1 kommentar

  1. Vi har rätt till vår sorg och måste våga vila i den för att sen ta oss upp, ut vidare. En vän jag inte längre har sjöng ovan där när jag sjöng sånt är livet typ ovan där… sånt är livet parallellt får du ut något av det.?…”så håll i vännen som du har kär”…en ny morgon randas…kram

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.