Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Allt som glimmar är inte guld

Nu skriver vi första december. Då går det onekligen inte förneka att vintern är här åtminstone kalendermässigt. Det “lackar” som det heter även för en julallergiker.

Detta trots att en för dagen strålande sol gör sitt bästa för att bringa en smula ljus i tillvaron vilket sannerligen kunde behövas efter de mörka dagar som varit.
Morgonpendlingen blev mer spännande än tänkt var. Det som såg ut som fukt på vägen var inte riktigt det.

 

Underlaget såg bedrägligt normalt ut
Underlaget såg bedrägligt normalt ut

 

Redan i första kurvan höll det på att gå åt skogen. Tog svängen som jag brukar och glömde bort att det var förkylningsveckor bort sen jag cyklade sist.

 

Tjohoo – akrobatik och morgonstretch, allt i ett!

 

Annons

Allt som glittrar är inte guld. Somligt är blankis. Jag slog mig inte, inte så mycket i alla fall. Sentensen får bli att man inte skall ha bråttom, inte till jobbet i alla fall.

 

Saliga äro de saktmodiga ty de skola besitta jorden.

 

 

/ J – morgonakrobat

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.