Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Återcyklaren

“Re-cycle” hela jaget behöver återanvändas. Smältas ned och stöpas om.  AluminiumJohn

 

Kanske formbar.

Jag kom av mig. Allt slutade. Smärtan och livet kom emellan mig och cyklingen och övrig träning. Har inte rört på mig på över en månad. Vet inte om det kommer att fungera nu heller. Men längtan att hjula fram i tillvaron är stor.

Recycle

Annons

Tänkte göra ett försök senare idag vilket känns nervöst. Tillbaks till skrivbordet som uttrycket lyder. Fast i det här fallet tvärtom. Bort från detsamma och in på gymmet. Tänkte se om kroppen håller. Om nacken och nerverna håller sig i styr. Skall försöka att undvika överbelastning. Men lite kondition och ben/bålstyrka kanske kan fungera. Hoppas.

 

 

/ J – ?

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.