Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Bananens återkomst

Det är skönt att få det bekräftat från högsta ort. Vad gäller föda under cykelfärd är jag modern igen! Det gäller bara att hålla fast vid trender tillräckligt länge så inte bara dör de utan återuppstår. Vacchi och Adamsson har konstaterat att det sticker upp fruktdelar ur blandade bakfickor i Tour de France. Äntligen!

Energi innan, under och efter cykelturen. Espresso och bananer
Energi innan, under och efter cykelturen. Espresso och bananer

När det gäller den soliga gula frukten är de bra helt enkelt. De mättar bra, ger lite snabb energi, en bunt fibrer så magen har något att jobba med, kostar bråkdelen av en “bar” eller gel. Sen var det förpackningen – 100% återvinningsbar, lätt att få av även när man är trött med kalla, valhänta fingrar. Sen är den GLADGUL icke att förglömma.

Jag kör på bananapower och espresso. Det är min grej helt enkelt.

Annons

/ J – skulle fan behöva en banan nu

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.