Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Dagens bild

1a maj står det i almanackan och ute blåser det. En typisk cykeldag även om det konkret mest handlade om en cykeltur. Några heldagar är knappast aktuella än. Hade inte exakt diamanter i benen, idag heller. Men nu är det gjort i alla fall. Någon form av långintervall blev det. Vinden bidrog med extra motstånd.

Den obligatoriska inför-cyklings-espresson
Den obligatoriska inför-cyklings-espresson

 

Annons

Nu blir det tv för hela slanten. Mest ser jag fram emot att Girot börjar på fredag men redan nu avnjuts Snooker-VM och Lag VM i bordtennis. För den som bryr sig tror jag bestämt att sommarsporten Hockey har någon form av begivenhet också.

/ J – med motvind i seglen
John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.