Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Dagens bild – Förecykelkaffe

För att vara mer exakt så är det gårdagens bild. Skall man orka med ett rejält cykelpass efter att ha dragit av en dryg timma på gymmet så gäller det att inmundiga en kopp java. Min “förecykelespresso” är obligatorisk!

Obligatoriskt förecykelkaffe

Sen blev det rätt bra och jobbigt nog. Jag TRÄNADE nämligen cykel för ovanlighets skull. För all del inte egen träning då jag hakade på en god vän och hennes upplägg. Den här dagen stod intervaller på schemat Fyra stycken fyror med en kvarts vila emellan. Hennes var avancerade  som tusan med minuter med olika fokus vilket inkluderar pulszoner och kadens. Första följde jag bara med de andra körde jag max i fyra minuter helt enkelt. Men mer om det senare!

Nu skall jag ut i solen, sommaren och värmen. Jobbeftermiddag utomhus – det låter väl något det?

Annons

/ J – skriver i intervaller

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.