Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Det går inte bra det här

Måste bara skriva av mig lite och skrika: AAAARRGGGH!!
Det var ju meningen att jag skulle komma igång med träningen igen. Att få min dagliga dos fullt legala knark i form endorfiner.

 

Min nödutgång är låst
Min nödutgång är låst

 

Istället har jag ont och är belagd med träningsförbud.
Skit och skräp också.

Annons

Blir inget motionerat idag heller vad det verkar. Bäddar ned mig i soffan istället. Tänker se en film eller två och dricka te. Samt frossa i YouTube-klipp på andra som cyklar. Cyklar i skogen. Cyklar på väg. Cyklar uppför. Cyklar nedför. Cyklar krokigt. Cyklar rakt. Klipp med snygga cyklar. Fula cyklar. Nya cyklar. Häftiga cyklar. Tråkiga cyklar. Cyklar.

Ja, ni fattar.

/ J – soffcyklist

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.