Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

ECC 2015 – Cykelutmaningen

I skrivande stund är vi inte fler än 258 deltagare i Växjö varav endast 36 “aktiva” det vill säga de som loggat mer än tio kilometer. Vi behöver bli fler. Kom igen nu, det är bara att ladda ned appen som för övrigt är gratis och logga den där pendlingen och de där turerna ni ändå tar! Appen hittar ni förstås i “Playbutiken” eller “AppStore”.

Tävlingen pågår under hela maj månad så det är inte försent att anmäla sig än!

Så här enkel är appen
Så här enkel är appen

 

För att rundan skall räknas måste  maxhastigheten vara mindre än 45km/h och snittfarten får inte överstiga 30 km/h och den totala distansen mindre än 35 km. Mer än så räknas som träning i det här fallet och det kan väl ligga något i det.

Förra gången det begav sig hamnade Växjö på en sjätte plats i Sverige och sjuttonde totalt. Det måste förbättras om vi skall kunna kalla oss Europas grönaste stad. Förutom absoluta tal så finns även “Bästa cykelstad” och där fördelas kilometrarna per capita (km/1000 inv) så där har vi en chans.

Annons

De här lagen ingår i utmaningen den här gången.

/ J – pendlar med benen

#cykligare #knivesandbikes #evaldssonpt

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

2 kommentarer

Comments are closed.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.