Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Inaktualitet

När jag “städade” lite i blogglådan hittade jag det här gamla inlägget. Härligt inaktuellt en dag som den här när solen strålar från en nästan klarblå himmel. Det enda som står det blå är små vita tussar. Den här dagen artar sig minsann! Dags att tvåhjula lite!

Men så här skrev jag då:

Cyklister skriver brev till Gud

– En bok som inte är men borde finnas

Här är ett bidrag:

Annons

/ J – snart i snöyra

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.