Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Det kanske inte är något alla jublar åt men jag blev jäkligt glad framåt nattkröken. Mitt favoritlag i NFL – Denver Broncos lyckades tvåla till Pittsburgh Steelers hemma på Mile-High Stadium i nattens holmgång. Broncos var förvisso favoriter inför matchen men Steelers visade tidigt att de inte tänkte ge upp utan kamp och satte tonen med matchens första touchdown.

Det var inte så svårt att välja tröja imorse!
Det var inte så svårt att välja tröja imorse!

 

Det var inte den mest välspelade match jag sett utan mer en batalj mellan två starka defence som såg till att poängen länge hölls nere. Båda lagen hade ytterst svårt med sina “Third Downs”. Broncos låg stadigt under med någon ynka poäng eftersom man bara lyckades sparka in field Goals och inte sätta någon touchdown. Inte förrän i fjärde kvarten vill säga. Då lyckades man förvalta en turnover och så småningom sätta såväl sexpoängaren som det följande försöket till en twopoint conversion varpå man var både ikapp och förbi på poängtavlan.

Turnovern var inte den enda situationen som definierade matchen men definitivt en av de viktigare. Sen var det som så ofta i amerikansk fotboll spännande in i slutminuten. När det var över kunde jag äntligen andas igen.

Annons

Nu väntar de regerande mästarna New England Patriots i årets AFC-final nästa helg. Det lär inte bli mindre spännande!

/ J – för dagen klädd i orange

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.