Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Jag läser

Nu konsumeras cykellitteratur av lite olika slag. En bok som damp ned i brevlådan för ett litet tag sedan är den här författad av Johan Tell:

Ytterst fyndig titel, helt i min smak
Ytterst fyndig titel, helt i min smak

Namnet är precis så ordvitsigt som jag vill ha det! Jag återkommer med lite synpunkter och någon reflektion över innehållet när jag läst och funderat lite.

Sen har jag förstås läst om mitt tummande exemplar av “Cyklisten”. Ni vet Krabbés miniepos om ett cykellopp. Kanske en av de bästa sportböcker som skrivits. Att han sen är stormästare i schack gör ju inte saken sämre i mina ögon. Vi delar åtminstone två intressen. Det är en av få böcker som jag läser varje år med få undantag vilket som ni förstår innebär att jag varmt rekommenderar den.

Annons

/ J – i läsartagen

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.