Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Mannen som slutade cykla

Eller träna överhuvudtaget för den delen. Smärta dövar effektivt all cykelglädje kan konstateras.

Ingen glädje, ingen cykling. 

Det går inte att smyga in i gymmet och småmysa ett par timmar heller. De övningar som inte gör ont är helt enkelt omöjliga. Jag testade gränserna för någon vecka sedan och lade märke till att armen helt enkelt lade av. Kroppen var tydlig – det här går inte! Därför har jag inte tränat den här veckan – alls.

 Under tiden elektrifierar jag mig själv. Råkade i förrgår ta i en av plattorna till TENS-apparaten. Herrejissus vilken stöt jag fick! Bra tryck i den maskinen. Synd att den bara hjälper för stunden.

 Nu har jag ont. Sömnen blir lidande och med den försvinner den sista lusten att vara glad.

Annons

 Och utan glädje ingen cykling. Trots att det är uppehåll. Trots att solen skiner ikapp med färgexplosionen i naturen.

 Nu dags att försöka finna lyckan i en kaffekopp.

/ J – höstar ner sig

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.