Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Mellantider

Julen inställd i år. Inte för alla då men för mig.

Det blev resultatet av december. De delar jag kommer ihåg i alla fall. Riktigt hela julen ställdes dock inte in. Skinka införskaffades, köttbullar med doft av kryddpeppar trillades, en sill lades in och till ro och en jansson tillreddes. Det lagades även gröt som senare fick bli ris á la malta och det inmundigades julmust. Mat avnjöts således.

Införfejandet, julhets, klappar, resande, folkmassor och allt ståhej undveks emellertid helt. Istället ägnades det åt att ladda de batterier som länge varit på upphällningen och till slut dog. De har till och med varit så slut att det inte ens cyklats eller styrketränats. Det har inte funnits ork till motion. Vilket är en paradox för utan träning orkar jag mindre, något jag är väl medveten om. Nu ägnas tiden åt stärkande promenader. Den nivån hålls. Ett steg i taget tills marschtempot är stadigt då kan det utökas till att omfatta fler aktiviteter.

Amputerad lem
Amputerad lem

Men förresten en julig sak till gjordes. En gran jagades och nedlades planenligt. Dock inte utan motstånd. Ser ni en gran utan gren så kan det vara den som kom undan. Varning, den är nog inte vänligt inställd till människor.

Annons

God fortsättning vill jag önska alla! Må era dagar vara fulla av cyklighet i mängder.

/ J – julmarodören

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.