Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

 

Jag rör på mig. 

 

Det rör på sig. 

Här händer det grejer. 

Det inte bara cyklas utan även bloggen förflyttar sig och celldelar sig i två.

Den här bloggen har alltid i grund och botten varit en cykelblogg men även min halvprivata plats i cyberrymden vilket speglats i innehållet. Här har det dryftats stort och smått, cykling och vardagsliv och andra intressen i en salig blandning. Cykligare har gått från att vara ett rent internt projekt via publicering och vidare till att ha ett antal tusen läsare per månad. Toppnoteringen är förresten över 10 000 vilket gläder mig.

Det är trots allt uppmuntrande att se att någon vill läsa det man skriver. Att du tar dig den tiden. Av din egen tid. För att läsa det jag skrivit. Men alla vill inte läsa allt förstås vilket inte är så konstigt och att ett av mina övriga intressen är knivar lär knappast ha undgått någon vare sig man vill eller ej.

Det har visat sig att det är rätt många som trots allt uppskattar sådana inslag och därför kommer de skarpa objekten att föräras en egen sida.

Annons

Den har redan smygstartat och “Knivigt värre” återfinns på knivigtvarre.blogspot.com för den som är intresserad. Där har jag samlat alla mina texter om knivar för att göra dem mer lättåtkomliga och sökbara och där kommer recensioner, presentationer och annat smått och gott som har med eggverktyg att göra att hamna i framtiden.

Sen kommer det förstås att “spilla över” åt båda hållen ibland. Någon liten recension lär hamna här också och knivtokarna kan behöva få sig en dos cykelprat ibland. Så får det bli!

Framgent kommer bloggen fortfarande vara ungefär densamma som nu men något mer renlärigt CYKLIG med andra ord.

Sen kan det förstås hända att det finns lite planer för att utveckla det här forumet också. Den som lever får se sägs det ju.

Ha det go vänner!

 

/ J – flyttstädar

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.