Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Mitt i verkligheten

Det letas i den digitala skattgömman. Här lagras värdefulla ord. Sådana som har kommits på eller kanske blivit påkomna. Ibland är det bara ordningen som skiljer…eller oordningen. Den mellan kaos och verklighet. Livet är en repris.

Barndomsvik, Helgasjön, Kronoberg
Barndomsvik, Helgasjön, Kronoberg

Jag kom på det häromdagen då barndomen dånade förbi i mach 2. Ljudet av dödliga plan. Därefter ett annat ljud genom det öppna fönstret. Dopplereffekten av någon annans olycka penetrerade regnet.

TV-soffan är mjukrymlig och sväljer det mesta, mig, min kondition, en kniv och en halv ostmacka. familjen rymmer den emellertid inte så det är dag för en ny vad det lider.

Men idag skall det spenderas en del tid i den för att skåda Vueltaetappen till Andorra. Den har förutsättningar att bli bra. Detta trots att jag ofta undviker den sista av de stora tourerna. Glest med folk, spikraka motorvägar genom sönderbränt landskap är inte kul att se på. Det har arrangörerna också insett så de senare årens upplagor har därför varit veritabla orgier i monsterbackar och målgångar uppför. Snart kan de döpa om loppet till Pyrenéerna runt. Allt för att skapa lite spänning och Vacchi gör vad han kan.

Annons

För egen del skall det cyklas igenom det svenska sensommaren eller tidiga hösten idag.

Genom tid och rum skall det cyklas där framhjulet leder tätt följt av resten av tillvaron och ett par ben.

/ J – måndagsfrossar

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.