Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Mot ny adress

Hej alla kära läsare!

Det har varit något glest med inslag här på sistone. Det beror delvis på vädret som ställer till det på min cykelfront men mest på att jag varit upptagen med annat. Som att flytta!Inte jag personligen då utan mer den här sidan, “Cykligare”Flyttlasset går till:Svenska Cycling Plus. I och med den adressen är det också officiellt att jag framöver kommer att blogga för den eminenta publikationen Svenska Cycling Plus.

Innehållet kommer i stort sett att förbli detsamma. Det vill säga mina högst personliga betraktelser kring allt som har med våra älskade tvåhjulingar att göra blandat med en dos infall av allehanda slag. Något som är nytt är förstås att innehållet är en smula mer fokuserat nu i och med att mina texter om knivar fortsättningsvis återfinns på min dedikerade knivblogg: Knivigt värre

Annons

Därmed blir även “Cykligare” något mer renodlad. Men helt målgruppsorienterad lär den aldrig bli. Det är inte nyttigt för själen med för enahanda föda. Sen har jag har för många intressen för att hålla mig inom skranket och för mig är just cykling inte bara ett intresse för övrigt. Det är även något av en livsstilsfråga. Förutom fysisk aktivitet handlar det även om cyklism i stort, trafik, miljö och inställning visavi världen och livet. Men hur som haver välkomna skall ni vara till fortsättningen på….allt!

/ J – x2 numera

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.