Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Om allting bland annat

November.

 

En månad som föranledde min sjuåriga bonusdotter att yttra följande klockrena kommentar igår:

 

“Några av mina gosedjur har gått i ide, det gjorde dom igår!”

Funderar själv allvarligt att hybernera. För att lägga sten till börda är jag nu även störtförkyld, feber och halsen känns som ett rivjärn. Blir inget tränat här. Tränar mest Zapptummen i tv-kontrollsexercis och varierar med lite tangentbordsgymnastik.

½½ (vänster) x3 ½½….½½ ½½ och så går vi på höger “`x3 “` ““ – det var stretchen det!

Så roligt kan man ha en gråmulen regndrypande morgon i november.

 

Exakt så här bedrövligt grått var det i Växjö klockan elva
Exakt så här bedrövligt grått var det i Växjö klockan elva

 

Annons

Ute kan man f-n inte ha roligt. Möjligen motigt. Men även det hade varit underbart nu. Ja ja, vad är väl en bal på slottet?

Roligare är att besöka cykelbutiker. Särskilt om det inhandlas nya velocipeder. Det har det nu gjorts och det är dags för leverans vilken dag som helst. Nu är det inte jag som skall få ny springare utan min kära sambo som fick sin cykel stulen härförleden. Försäkringspengar i kombination med nedsatt pris ger en ytterst kapabel pendlare. Snygg är den också.

 

Något roligare hos Växjö Cykelservice då...
Något roligare hos Växjö Cykelservice då…

 

Återkommer med lite fler bilder på själva cykeln vad det lider. Men den är av märket som syns på bilden ovan.
Träna lugnt, ni som kan!

 

/ J – immobil

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.