Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Sommarsummering

Det är nu mitten av september. Med gott fog kan hävdas att vi är mitt inne i hösten. Ja, inuti till och med, den börjar omringa oss med gult och rött och bli så där påtaglig. Då gäller det även för den meste sommarentusiast och höstförnekare att inte tappa fattningen. I alla fall inte sammanfattningen, ta dig samman karl! 

Därför summerar jag härmed min träning så här långt i år. Tiden kan få heta “kapitel 1” och omfatta lite vår, sommar och tiden fram till nu. Kapitel 2 får bli hösten från och med skrivande stund och till när den kan tänkas ta slut. Lite naturligt följer därefter vintern och kapitel 3. Vi får se hur den artar sig.

Vintern alltså, ibland är den inte så illa för en cyklist här nere i södern. Sen kommer nästa säsong för viken jag har planer.

Sommaren blev på något vis kortare än tänkt. I alla fall kallare och det vare sig cyklades eller tränades i den omfattning som tänkt. Den känslan är jag inte ensam om misstänker jag.

Någon träning blev det i alla fall och den ser ut som följer:

Total träningstid t o m 2017-10-18: 230 tim 5 min

Annons

Fördelat på följande aktiviteter och ungefärlig tid:

  • Cykel: 107 tim 43 min
  • Styrketräning: 101 tim 9 min
  • Powerwalk: 20 tim 40 min
  • Löpning: 33 min

Cykelsträckan för säsongen är ytterst modesta 3297 km. De år jag cyklat som mest har jag tillryggalagt den sträckan innan Vätternrundan.

Hur som haver, det var det. Siffror på pränt, bättre blir det inte så de är väl bara att sätta igång med resten. Väl mött på gym, vägar och stigar!

/ J – slöfock

#cykligare #knivesandbikes

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.