Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Okategoriserade

Cx ain’t coming…

Hej hopp! Som några av mina läsare noterat så var jag inte på säsongspremiären för cx säsongen. Jag hade först planer på att köra men sen ändrade jag mig faktiskt. Det har blivit en hel del farande även denna säsong och jag kände att det skulle vara rätt skönt att ha några tävlingsfria helger… Det kommer dessutom bli en del projekt i höst som gör att ja skulle missa några race så med de förutsättningarna tyckte jag det var ovärt att plocka ut en cross för kanske två-tre helgers räjsande. Man hinner en hel del när man inte tillbringar stora delar av helgerna med att köra bil! Idag var jag och en smackare till Knivsta och körde några varv på deras skojsiga bana. Hann också med en sväng till Uppsala på bakluckeloppis och för lite jobbärenden! Bra helg! Har ja saknat cx?? Ja lite! Det är förjävla kul när man väl är där och kötttttar men ja är samtidigt glad över att inte köra allt!

Processed with Snapseed.

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

3 kommentarer

  1. Vad säger Knivsta CK eller Roger på Cykelhuset i Väsby om att du glider runt i SMACK kläder på offentliga bilder? Ser lite illa ut i mina ögon, vårda din förening och dina sponsorer.

  2. Och med andra skor, glasögon, hjälm, cykel, handskar, strumpor… och titta… jag har vuxit och blivit en halvmeter längre över en natt;) Kan det kanske vara så att jag tagit kort på någon annan?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.