Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Trots 25 grader varmt och sol så kändes det som julafton igår. Eller nästan bättre faktiskt, fick ju ingen ny cykel av tomten men det fick jag igår! Det första jag fick syn på inne på Skoda/Möller Bil i Uppsala var dom här snyggingarna som väntade på att bli hämtade av sina nya ägare. Det var ju så att de snabbaste tjejerna och killarna i Skoda Climb under UNT Bike Weekend förra helgen trampade hem varsin sprillans ny MTB! Det kan löna sig att få lite blodsmak i munnen uppför slottsbacken eller sunnerstabacken alltså! Stort grattis till er som vann, riktigt grymt cyklat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag kan inte skryta med att jag har spurtat mig till min nya cykel, men det kändes ändå väldigt bra att hämta den här coola hojen med matchande outfit. Det är en kolfiberram med 27,5 tums hjul vilket ska bli riktigt spännande att testa eftersom jag bara kört 26″ och 29″ tidigare. Jag hoppas det stämmer som jag har hört, att 27,5″ är den gyllene medelvägen om man vill ta sig över rötter och stenar smidigt men samtidigt ha kvar snabbheten när man ändrar riktning och kör runt hinder. Visst är den snygg?!

Annons

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Just nu är cykeln inne på verkstad för lite justeringar och inställningar samt att den ska utrustas med handtag, pedaler, flaskställ med mera. Förhoppningsvis kan det bli premiärtur redan ikväll! Visserligen har jag en stor tenta som jag borde plugga till men hur lätt är det att sitta och läsa böcker när solen skiner och man har en helt ny MTB som man måste ut och prova!? Ni förstår nog vad jag kommer prioritera….!

Caisa Sindt
Välkomna till Cykeltjej! Jag som skriver här heter Caisa, en 30-årig småländska som numera är bosatt på landet utanför Uppsala där jag pluggar till sjuksköterska. Upptäckte tjusningen med cykling för några år sedan när jag, som så många andra fick idén att trampa dom där 30 milen runt den där sjön... Trots fyra plusgrader och ösregn i 13 timmar så fastnade jag för cykling och sedan dess har jag spenderat en hel del tid på cykelsadeln både i skogen och längs landsvägarna. Jag cyklar först och främst av den enkla anledningen att det är så fantastiskt roligt - kombinationen av naturupplevelser och att träffa massa trevliga människor kryddat med lite mjölksyra och adrenalin är ganska svårslagen! Förutom allt från fikarundor till långlopp så skriver jag om diverse andra roliga grejer jag hittar på. Då och då händer det också att jag arrangerar gruppcykelrundor och annat kul, häng på nån gång vet jag!

2 kommentarer

  1. Enkel prioritering.
    Cykeln är bara ny ikväll, tentamenstillfällen kommer det flera 😉

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.