Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Randobloggen

Besök hos Standard Highwheels

Idag hände det äntligen. Jag provade att cykla höghjuling. Jag har varit sugen på att testa rätt länge och när jag fick syn på att det tillverkades höghjulingar i Tomelilla tilltog suget. Som så mycket annat så blir det inte av men idag skedde det. Känslan av att lära sig cykla på nytt var stark och när jag för egen maskin trampade iväg gick leendet från öra till öra. Per-Olof Kippel som är hjälten bakom satsningen att bygga höghjulingar i Skåne under namnet Standard Highwheels var en utmärkt instruktör och efter knappa 2 timmars träning började det kännas riktigt stabilt, åtminstone på slät asfalt och plan mark. Ett utförligare reportage kommer i pappersutgåvan av Cycling Plus.

IMG_1544 IMG_1548

IMG_2443

Annons

Trevlig helg på er

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.