Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Randobloggen

Cykelbygget är igång.

Nu har bygget av randohojen dragit igång. Jag lastade bilen full med delar i tisdags och åkte till Jönköping och Matthias verkstad. Matthias har hjälpt till med hela projektet och varit till stor hjälp vid val av delar och som smakråd. Han har byggt flera Bob Jacksoncyklar tidigare och är en riktigt duktig mekaniker. Marcus kom förbi och medan Matthias rostskyddade insidan av rören med Dinitrol så käkade Marcus och jag semlor och snackade cykel. Högklassigt gubbdagis om jag får säga det själv.

IMG_8512

Sedan dess har det hänt lite till på bygget och Matthias har skickat lite bilder från hur cykeln växer fram.

IMG_8518 IMG_8520 IMG_8521 IMG_8522 IMG_8523

Annons

Skulle ni vara intresserade av ett custombygge men behöver lite hjälp så hittar ni Matthias hemsida med fler bilder här annars så finns The Bike and the Builder både på instagram och Facebook.

I övrigt så krigar jag på för fullt på Monarken och nu återstår bara 3 etapper av Tour of Sufferlandria. Inte utan att det börjar kännas i benen efter 6 dagar i rad med mycket tid på eller över tröskel.

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.