Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Randobloggen

International winter bike to work day

Ännu en dag med cykelpendling. Lämnade garaget strax efter 06.00 i ett lätt men kallt regn sådär på gränsen till snöblandat. Lite för lite kläder och inte så värst mysigt. Ändå så är det ju grymt tillfredsställande när man kommer fram till jobbet, hänger in sina blöta kläder i torkskåpet och tinar upp i duschen. Jag kan verkligen inte klaga på infrastrukturen för att cykla till jobbet. När det var dags att cykla hem så hade det börjat snöa. Som vanligt så snöade det mer och mer ju närmare Nässjö jag kom och från att vägarna var bara så låg det ett fint vitt lager när jag kom hem.

Nästan hemma
Nästan hemma

 

I morgon den 12 februari är det för fjärde året dags för International Winter Bike To Work Day. Bara registrera er här, lägga fram kläderna och pumpa däcken. I morgon ser vi till att ta cykeln till jobbet.

Annons
Annebergs räddningstjänst
De som jobbar här är ursäktade om de tar bilen men vad har du för skäl?

 

 

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.