Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Randobloggen

Lite info till er som vill följa Transcontinental Race

Bara dagar kvar nu till äventyret startar på fredag 2200 i Geraardsbergen. Några cyklister har redan anlänt till Belgien och jag åker dit imorgon. Cykeln är packad i kartong och nu hoppas jag bara på att det blir en smidig resa där jag utan problem får med cykelkartongen på tåget och sedan att bagagehanterarna tar det någorlunda varligt på flygplatsen.

Vill man följa tävlingen så gör man ju det bäst vid datorn eller mobilen så därför kommer här lite lämpliga länkar. Hunt wheels har skrivit en liten guide till hur man kan följa den här typen av tävlingar. Länk finns här.

  • Trackingsidan hittar ni här. Där kan ni (om det funkar) se alla cyklisters GPS-pluttar. Jag tror jag kommer ha nummer 111.
  • Jag kommer försöka uppdatera på min instagram dagligen. Länk finns till höger i bloggens kolumn. Annars heter jag @cykeldanne på instagram. Hejarop är alltid välkomna. Tänk bara på att det inte är tillåtet med support, det gäller även via sociala media. Ett exempel skulle kunna vara att någon googlar fram adressen till en cykelbutik, arrangerar en reparation och sedan skriver det som kommentar.
  • Min målsättning är även att summera dagarnas cyklande på Outnorth Adventure Teams Facebook.
  • Gillar man hellre Strava så hittar ni min sida här. Om allt funkar och jag kommer ihåg så siktar jag på dagliga uppdateringar.
  • Nästa tips är forumet på happyride som har en tråd om loppet här. Liknande lopp har haft riktigt roliga trådar.
  • Loppets officiella hashtag är #TCRNo5 och varje cyklas uppmanas även tagga sina inlägg med startnummer. Min blir då #TCRNo5cap111. Bara byta ut numret till den man vill följa.

IMG_9984

Det där borde vara tillräckligt för att hålla er sysselsatta kommande veckor. Se upp bara, det kan vara grymt beroendeframkallande.

Annons

 

 

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.