Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Nu har min nya ram kommit. En Bob Jackson World Tour som ska utgöra grunden till min nya randocykel. Jag beställde den i december och med 5-8  veckors leveranstid så trillade den in slutet av förra veckan. Handbyggd i Leeds, lackad i kopparmetallic och med en barberpole och styrröret i kontrasterande vitt. Jag tycker den blev bra även om jag hoppats att kopparfärgen skulle varit lite ljusare. Jag tror dock den blir fin i solljuset och med all krom. För er som undrar vad det kostar med en handbyggd engelsk stålram lackad efter dina önskemål kostar så blev prislappen inklusive frakt 9400kr.

IMG_8447 IMG_8448 IMG_8452 FullSizeRender IMG_8456 IMG_8457

Annons

Nästan alla delar har kommit, hjulen är byggda och jag väntar bara på bromshandtagen innan vi kan börja montera ihop den. Ser lovande ut och den borde definitivt kunna vara klar till vårens första breveter. Skall bli skönt med stålram, lädersadel och långa skärmar till årets rundor.

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.