Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Randobloggen

Soligt men blåsigt på Gotland.

Jag är på Gotland med jobbet nu i några veckor. Som tur är lyckades jag med konststycket att få med mig min mountainbike, annars hade nog abstinensen blivit för stor. Cykelsurfa stillar ju bara behovet till viss del.

Idag kunde jag klämma in en tur innan solen gick ner och passade bl.a. på att besöka Högklints naturreservat. Fantastiskt fint och en ganska trevlig men än kort stig längs med klipporna och havet. Hittade även en fin liten grotta om jag får för mig att jag vill sova ute och tillfredsställa grottmänniskan.

IMG_8164 IMG_8165 IMG_8170 IMG_8171

IMG_8177 IMG_8176 IMG_8174

Annons

Det blåste ordentligt och var sju grader varmt ute och jag tog tillfället i akt att göra ett första test med Raphakläderna. Jag körde med Long Sleeve Merino Mesh Base Layer närmast kroppen och med Brevet Long Sleeve Windblock Jersey utanpå. Plaggen funkade utmärkt och det var riktigt skönt med vindskyddet i kombination med bra ventilation på ryggen. Den här kombinationen funkar säkert bra även när det är kallare. Jag kommer fortsätta testa och även köra i lite kallare väder innan jag gör en lite djupare recension.

IMG_8173

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.