Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Randobloggen

#swiftcampout

Årets kortaste natt firas bäst med cykelcamping. Åtminstone om man ska tro Swift Industries som under #swiftcampout vill uppmana till att cykla ut i skogen för att sova ute. Jag och Marcus gjorde slag i saken och vid 18-hugget på midsommardagen trampade vi ut från var sitt håll. Vi möttes i Fintorp efter en timmes cykling och bestämde oss för att cykla till Långserum där det finns ett vindskydd vid en sjö. Vi var framme lagom till matchen mellan Tyskland och Sverige, knäppte igång radiosporten och öppnade varsin ipa. Cykelsnack varvades med radiolyssning och kvällsmat. Natten blev ganska kall, enligt uppgift var det bara 3,5 grader varmt så det var inte så konstigt att vi frös lite.

Vaknade upp av solen och till nyheten om Sveriges samlade idioters rasistiska påhopp och hot mot Jimmy Durmaz. Helt obegripligt och minst sagt skrämmande vad folk ger utryck för. Kokade i alla fall kaffe, käkade frukost, packade ihop och rullade de knappa fem milen hemåt igen.

Annons

Tack för en fin tur Marcus och tack Sverige för ännu en prima vindskyddsnatt.

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.