Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Randobloggen

#Tretimmarspro och veckans filmtips

Vilken fantastisk eftermiddag det blev idag. Morgonens pendling var kall och det var nog lite halt på sina ställen med racern. Jag tog det lugnt i kurvurna ut ur Nässjö för att undvika vurpor. Mitt på dagen sprack det upp och det blev strålande solsken och rätt så varmt i solen. Försvarsmaktsanställda har möjlighet eller skyldighet om man så vill, att träna tre timmar i veckan på arbetstid. Jag kunde inte motstå det fina vädret utan bytte ut knappt två av dessa timmar mot ett distanspass i solen. Totalt var jag ute i 2h och 20 minuter och hade det inte varit för sjukt dåliga ben hade det varit riktigt njutbart på de småländska småvägarna.

IMG_4275 IMG_4276 IMG_4277 IMG_4278 IMG_4279

I kväll ska jag packa inför Sweden Bike Expo och se till att min TREK Boone är respektabel för att stå på stora scenen på fredag.

Annons

Jag lägger upp denna veckans filmtips idag och det blir en riktigt läcker bikepackingrulle där fyra cyklister korsar Kaukasus. Håll till godo och dröm om äventyr i natt.

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.