Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

fa698c_28d2a140eb9a4c139ed35d64df8ab3d9~mv2

Idag öppnade utställningen Un-Lost i cykelbutiker världen över. Mästerfotografen Camille McMillan har valt ut sina bästa bilder från de tre senaste utgåvorna av The Transcontinental Race och tillsammans med Apidura satt upp utställningen. Bilderna finns för beskådan och för inköp på nätet men även i fysiska butiker. I Sverige är det Urban Bike Wear på söder i Stockholm som har förmånen att hänga fotografier bland cykelprylar under de två månader som utställningen pågår. Bilderna är stämningsfulla och speglar i många fall tävlingarna på ett utmärkt sätt och har ni vägarna förbi Stockholm tycker jag definitivt ni ska besöka utställningen.

Annons
Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.