Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Randobloggen

Vättern på höghjuling

I samband med mitt besök på Standard HighWheels i Tomelilla pratade jag och P-O om att cykla Vätternrundan på höghjuling. Det skulle vara en riktig utmaning men säkerligen möjligt om man bara tar god tid på sig. Den största svårigheten skulle bli backarna, där både uppför och utför skulle kräva lite extra träning. Rundan är ju ganska platt så förhoppningsvis är det hanterbart. Jag tände på idéen och P-O åtog sig att kontrollera med Vätternrundan för att få dispens då man måste ha frihjul, två bromsar m.m. för att delta i loppet. Tyvärr fick vi ett negativt besked då de inte var sugna på att rucka på reglerna.

IMG_1544

Tråkigt besked, men sjön finns ju där och det går ju alltid att cykla runt den vid ett annat tillfälle om suget blir för stort.

Annons

 

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.