Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Distanspass i chokladsorbet

Behövde inte mycket mer än att vrida på mig i sängen imorse för att inse att gårdagens pass på Clarity in Life, gymmet som alltid bringar klarhet i mitt liv… Tog fint på kroppen. Kikade ut på det snöblandat regnet och får nog lov att erkänna att motivation just där och då inte var den största jag känt. Men efter lite kaffe kom jag igång och drog ut med Morgan och Allan från Smack. Det blev en lugn tur upp runt Arlanda och vidare mot Rosersberg. Grusvägarna bjöd antingen på isgata, sorbet eller  smältvattenmättat underlag, lite som att cykla i en chokladsorbet, mums!. Fyra timmar räckte bra för mina ben idag!

Igår utlyste jag en tävling där man kan vinna biljetter till Sweden Bike expo! Om ni missade det kan ni klicka här för att komma direkt till inlägget. Där finner man också den roliga informationen att jag ska ställa ut lite fotografier på mässan!image image image image image image

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.